Beleef een onvergetelijke  
muziekvakantie  
in het prachtige Dranouter

Het hartelijke dorpje aan de voet van de Kemmelberg verwelkomt jou en 51.000 andere vrolijke zielen voor de 50ste editie van Festival Dranouter op 2-3-4  augustus 2024! Laat je verrassen door de gevarieerde bands, klink op de vriendschap in de themabars,  flaneer op de festivalmarkt, schuif aan bij de kleurrijke foodtrucks, feest tot in de vroege uurtjes - en wat komt er nu weer op je pad…? Laat je onderdompelen in '50 Years of New Traditions'!

Dranouter, Dat beleef je op jouw manier

Image
camping

één groot speelparadijs voor de kleinsten

“Er zijn weinig festivals in het verzadigde Vlaanderen Festivalland die zozeer lijken in te zetten op familievriendelijkheid als Dranouter”, kopte De Morgen.

Festival Dranouter is immers één groot speelparadijs voor de kleinsten én biedt heel wat faciliteiten aan voor families. Want de festivalmicrobe kan je niet vroeg genoeg meekrijgen!

 

meer info

Image
Festival Dranouter - bon vivants

Bon-vivants

Wie wil genieten, moet op Festival Dranouter zijn! Je kom er festivalgangers van 0 t.e.m. 90 jaar tegen. Op het ruime, prachtige festivalterrein pik je comfortabel de allerbeste live optredens mee. Tussendoor blaas je uit op de terrassen van de vele themabars. Met meer dan 230 gerechten op de teller zit jouw "meug" er vast en zeker tussen. Zin in een ontspannende uitstap met vrienden of familie? Zak af naar Festival Dranouter!

 

Meer info

Image
Festival Dranouter muziekfanaten

Muziekfanaten

Festival Dranouter is dé place to be om aanstormend talent te ontdekken, tussen optredens van klinkende namen door. Bovendien pakt het festival elk jaar uit met speciallekes... Noem jij jezelf muziekfanaat? Dan is Dranouter zeker iets voor jou!

 

MEER INFO
 

Image
Festival Dranouter - studenten

Studenten

Festival Dranouter is hét festival bij uitstek om lekker los te gaan. Niet te veel regeltjes & gedoe. Gewoon chill  & ongeremd. Of zoals we hier in Dranouter zeggen: “bere”!

 

MEER INFO
 

Image
Beperking - Festival Dranouter

Met een beperking

Festival Dranouter is helemaal aangepast aan mensen met een beperking, o.a. dankzij de samenwerking met Inter en Thuiszorgwinkel. Op het toegankelijke festivalterrein kan je gebruik maken van tal van faciliteiten. Bovendien kan je overnachten op de Plus Camping met ADL-assistentie. Zo kan werkelijk iedereen zonder zorgen van een onvergetelijk festivalweekend.

 

Meer info
 

Image
VIP Festival Dranouter - balkon

Beleef #dranouterfest23 als VIP

Dankzij de vernieuwde VIP-formules kan je vrienden, partners, personeel of andere relaties uitnodigen en verwelkomen in de exclusieve VIP-zone, waar je op een relaxte manier geniet van Festival Dranouter. Het aantal plaatsen is beperkt: koop snel je tickets!

 

meer info

artist

Animatie

Kids
Bonkie Bonkie Soundsystem
Palace

Laatste updates

Vier je eigen feestje tijdens Dranouter!