Overnachten

Wie wil blijven overnachten tijdens #dranouterfest23, kiest tussen 3 campings: de Camping Zone, de Stille Camping Zone en de Plus Camping.

Wist je dat je het hele jaar de Festival Dranouter-sfeer kan opsnuiven, dankzij Vakantieverblijf De Backstage****?

KAMPEREN

Festival Dranouter is nóg plezanter voor wie er blijft overnachten!

 

Camping Zone

Rechttoe, rechtaan.

 Ontdek alles over de Camping Zone.

Stille Camping Zone

Geniet van de rust, al dan niet met je kids.

 

Ontdek alles over de Stille Camping Zone

Stille Camping Zone: Mobilhome Camping

Een tentje is niet genoeg, ofwa?

 

Ontdek alles over de Stille Camping Zone

Plus Camping

Voor wie gebruik wil maken van ADL-faciliteiten.

 

Ontdek alles over de Plus Camping Zone

 

Image
Festival Zone Camping Zone

Nieuw: ticket Mobilhome Camping

Wie met een mobilhome of caravan kampeert, die kiest een campingticket voor 'Mobilhome Camping'. Wie kiest voor de Mobilhome Camping, die overnacht nog steeds op de Stille Camping Zone. 
Door dit tickettype aan te bieden, kan de organisatie voldoende capaciteit vrijhouden op de Stille Camping Zone voor mobilhomes en caravans. Kom je samen aan met vrienden zonder caravan/mobilhome, dan kunnen jullie samen staan. 

Image
Stille Camping Zone klein

Praktisch

Je koopt één campingticket per persoon. Niet per tent of mobilhome.
Op alle campings geldt een glasverbod.
Je campingticket is het hele festivalweekend geldig.
Campingtickets zijn enkel geldig in combinatie met een regulier festivalticket.

Wie geen festivalticket koopt, krijgt dus geen toegang tot de camping. 

Heb je je festivalticket gekocht zonder campingticket, maar wil je toch graag blijven overnachten op Festival Dranouter?

Tijdens het festival kan je aan de kassa je festivalticket upgraden en een campingticket aankopen. Een campingticket ADD kost 28 euro.

Is er parking op de camping?

Om veiligheidsredenen zijn auto’s op de camping verboden. Wij voorzien aparte parkeerterreinen. Mobilehomes en caravans kunnen terecht op de Stille Camping Zone met het tickettype Stille Camping Zone - Mobilhome Camping.

Wat doe ik met mijn afval op de camping?

Iedereen krijgt bij aankomst een afvalzak voor restafval en PMD. Heb je er nog extra nodig? Geen probleem, onze vrijwilligers aan de ingang van de camping helpen je graag verder. We rekenen er op dat je bijdraagt aan het proper houden van de camping en alles netjes achterlaat. We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel! 

Mag ik BBQ'en op de festivalcampings?

Open vuur is, in al zijn vormen, verboden op alle campings. Open BBQ, kaarsen, sfeerkaarsen, fakkels, enz. zijn uit den boze.
Koken op gasvuurtjes of barbeque kan enkel op de daarvoor voorziene zones. Tussen de tenten is dit niet toegestaan. Eten bereiden op gasvuur mag enkel als de voeding van het vuur bestaat uit kleine gasflesjes van max. 3 kg die speciaal voor kampeerdoeleinden gemaakt werden. 
Op iedere camping worden zones ingericht waar je je barbeque of kookvuur kan opstellen op veilige afstand van de tenten.

Wanneer moet het stil zijn?

Op de traditionele Camping Zone ronden we het feestje af om 3u. Op de Stille Camping Zone mag er geen lawaai meer gemaakt worden vanaf 23u.

Is er een speciaal tarief voor kinderen?

Kinderen jonger dan 12 jaar hebben geen campingticket nodig, zij mogen gratis kamperen.

Zijn er foodtrucks op de festivalcampings?

Ja! Zowel op de Feestzone (naast de Camping Zone) als de Stille Camping Zone zijn er foodtrucks aanwezig.

Image
Vakantieverblijf De Backstage Dranouter

Vakantieverblijf De Backstage ****

Vertoef in dezelfde accommodatie waar ook nationale én internationale topartiesten langskomen.
Zo slaap je in de ruimte waar ooit de backstage suite was van The Kooks, Brihang, Patti Smith, Angèle, Bart Peeters, Nick Cave en nog vele anderen. Niet alleen tijdens Festival Dranouter ontvangen we er topartiesten, ook tijdens het jaar bieden we deze accommodatie aan aan bands en muzikanten om hun muziek verder te ontwikkelen. Het Vakantieverblijf maakt deel uit van het Artist In Residence-project.

Logeert er geen artiest in Vakantieverblijf De Backstage? Dan kan jij Vakantieverblijf De Backstage huren met je vrienden of familie! Je beleeft er de Festival Dranouter-ervaring, gelegen in de backstage-zone van Festival Dranouter.

 

Boek hier jouw verblijf