Vacature: medewerker productie- & communicatie

Image
festival dranouter 2023

Draag je graag zorg voor praktische organisatie én heb je een goeie pen met kennis van social media? Ben je een multitasker met oog voor detail, en wil je bijdragen aan een van de boeiendste cultuurorganisaties van de Westhoek? Dan is deze fulltime job iets voor jou!

Dranoeter vzw is een bloeiende non-profit organisatie in de cultuursector met een diversiteit aan initiatieven en vooral gekend van Festival Dranouter. Wij werken met een hart voor muziek en tradities, en streven naar duurzaamheid en inhoudelijke meerwaarde in al onze initiatieven. We zoeken een teamspeler die een bijdrage kan leveren aan onze communicatie en onze logistieke operaties.

Je komt terecht in een team van 13 mensen met een positieve en open geest. Je krijgt de kans om zelf je werk te organiseren en werkt samen met diverse collega’s aan verschillende projecten waar je mee inspraak in krijgt.

  • Wij zoeken een kritische teamspeler, met interesse in muziek en cultuur die de logistieke organisatie van de werking mee wil helpen uitbouwen maar ook de communicatie van enkele onderdelen kan beheren.
  • Er is een correct loonpakket met enkele extra’s en afhankelijk van je ambities zijn er doorgroeimogelijkheden.
  • Ervaring in organisatie en communicatie is zeker een meerwaarde, voeling met de culturele velden waarin wij bewegen is een aanrader.

Ons kantoor is gehuisvest in Muziekcentrum Dranouter (Dikkebusstraat 234, 8950 Dranouter) en dus beschik je best over eigen transport. Openbaar vervoer is geen optie hier.

De plaats is onmiddellijk in te vullen. Startdatum is in overleg te bepalen (eventueel rekening houdend met opzegtermijn). Het gaat om een fulltime baan met verloning binnen PC 304 met enkele extralegale voordelen.

Heb je interesse?

Stuur dan je CV en motivatiebrief voor eind september 2023 naar bavo@festivaldranouter.be en wie weet bouw jij binnenkort mee aan de 50ste editie van Festival Dranouter.