Studenten

Festival Dranouter is hét festival bij uitstek om lekker los te gaan. Niet te veel regeltjes & gedoe. Gewoon chill  & ongeremd. Of zoals we hier in Dranouter zeggen: “bere”! 

Palace: place to be

In de Chateau staan alle grote kleppers, zoals Bazart, Warhaus, Merol… Zin in een ontdekking? Spring dan eens binnen in de Cirque of de Clubstage. Maar jij wil waarschijnlijk snel naar de feesttent: de Palace. In de namiddag bouwen we rustig op met de juiste vibes, zodat je op ’t gemak kan wakker worden. ’s Avonds barst het feestje los – tot in de vroege uurtjes. De beste DJ’s staan klaar om jou het beste feestje van het jaar te bezorgen met Balkan, 90s meezingers, Franse chansons, folk classics… De Palacefeestjes zijn legendarisch.

Op donderdagavond zetten enkele DJ's in de Palace het festivalweekend goed in. Het programma op donderdag is gratis voor wie een weekendticket (vrij-zat-zon) op zak heeft.

 

Check hier de line-up

Image
Palace
Image
Palace
Image
Palace
Image
Palace
Image
Palace
Image
Palace

CAMPING ZONE

Wil jij van Festival Dranouter het hoogtepunt van jouw zomer maken, trommel dan je vrienden op om te overnachten op de traditionele Camping Zone. Samen basic overnachten, spontane feestjes links of rechts, gezellig onder de partytent…

Extra reden: Wie op de Camping Zone overnacht, kan via de online ticketshop biervouchers kopen voor gekoelde sixpacks Jupiler. Je ruilt je biervoucher ter plekke in voor gekoelde pintjes. 

En nog een extra reden: naast de Camping Zone ligt de feestzone met de Palace-tent.

Image
camping
Image
mmmm

Mmmm… Dranouter

Nope, na Festival Dranouter ben je niet al je zuurverdiende centjes van je vakantiejob kwijt. De prijzen voor food & drink zijn zo democratisch mogelijk. Door het uitgebreide aanbod – meer dan 230 gerechten en 7 themabars – zit er zeker iets tussen voor jou.

Festival Dranouter telt maar liefst 7 themabars: 't Zottekot, 't Hommelhof, Bar St. Bernardus, Place De L'Apero (Oxfam & Bar C), Jupiler Saloon en de bar in de Palace. Je kan er niet enkel terecht voor een lekker “teugsje”, maar ook voor plezier en randanimatie. Kort voor elke festivaleditie krijg je een teasertje van alle animatie in de themabars.

IEDEREEN WELKOM

Het West-Vlaamse festival is een open, verdraagzame omgeving waar iedereen helemaal zichzelf kan zijn. Ongeacht gender, afkomst, overtuiging, seksualiteit… Wist je dat Festival Dranouter een campagne opzette “Iedereen welkom, Iedereen Dranouter”? Samen maken we van Festival Dranouter een zalige plek om onvergetelijke momenten te beleven met je copains.

Image
welkom
Image
cool

Toerke doen

Festival Dranouter is meer dan alleen de beste optredens & dansen tot in de vroege uurtjes. Neem je vrienden op sleeptouw voor een relaxed wandelingetje op de festivalweide. Koop matching armbandjes op de festivalmarkt of ga voor een airbrush tattoo. Op verborgen plekjes duikt ongetwijfeld een onverwachte DJ, fanfare of straattheateract op!