Cashless & refund

Image
Bongs

Festival Dranouter is een cashless festival! 

Dat betekent dat je alle aankopen van drank en eten kan betalen met digitale bonnen. Weg  met die papieren bonnetjes. Goed nieuws, want op die manier vind je geen verfrommelde bonnetjes meer terug in je broekzak na het festival.

In plaats van de papieren bonnetjes werken we met digitale munten: “bongs”. Deze bongs staan op een chip die aan je festivalbandje bevestigd is. Je festivalbandje-met-chip is dus ineens ook je persoonlijke digitale portemonnee. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en werd al op honderden evenementen toegepast. 

Info over cashless systeem

Image
bandje

Laat je overschot aan bongs terugstorten

Heb je na het festival nog bongs over? Die betalen we graag terug.

Vanaf dinsdag 8 augustus om 12 uur tot en met donderdag 31 augustus kan je op de site van Festival Dranouter je bongs laten terugbetalen. Een terugbetaling van je resterende bongs kan je dus aanvragen tot en met 31 augustus. 

Let wel: Om de QR-code op je festivalbandje of je pot-pas (= digitale betaalkaart) te koppelen, heb je de 6-delige code nodig op de achterkant van je QR-code op je festivalbandje of je pot-pas. 

Hou er rekening mee dat de terugbetaling pas na 31 augustus gebeurt en een aantal werkdagen duurt. Dank je wel voor je geduld!

Er wordt een transactiekost van 1 bong (€1,50) aangerekend.