Beleef Dranouter

Recht tegenover de festivalweide van Festival Dranouter, bevinden zich de burelen van Dranoeter vzw. In hetzelfde gebouw valt vanalles te beleven. Zeker de moeite dus om ook tijdens het jaar af te zakken naar het mooiste heuveldorp!

Overnacht in Vakantieverblijf De Backstage ****

Vertoef in dezelfde accommodatie waar ook (inter)nationale topartiesten langskomen, volledig aangekleed in Festival Dranouter-stijl. Zo slaap je in de ruimte waar ooit de backstage suite was van The Kooks, Brihang, Patti Smith, Angèle, Bart Peeter, Nick Cave en nog vele anderen. Niet alleen tijdens Festival Dranouter ontvangen we er topartiesten, ook tijdens het jaar bieden we deze accommodatie aan aan bands en muzikanten om hun muziek verder te ontwikkelen. Het Vakantieverblijf maakt deel uit van het Artist In Residence-project. 

Maar ook jij en je familie of vrienden kunnen er logeren! Het vakantieverblijf ademt Festival Dranouter en is voorzien van alle comfort. Je beleeft er de Festival Dranouter-ervaring, gelegen in de backstage-zone van Festival Dranouter.

 

 Raadpleeg hier de kalender
 

Image
Vakantieverblijf De Backstage Dranouter
Image
De Klankmakerij Dranouter

De Klankmakerij

De Klankmakerij is een indoor, muzikaal spelletjesparcours. Aan de hand van doe-opdrachten en klankspelen ga je met elkaar in competitie. Wie alle etappes van de Klankmakerij heeft doorlopen, verzamelt onderweg punten, experimenteert met klank en doet allerlei weetjes op. zo kom je meer te weten over (folk)muziek, haar instrumenten, artiesten, festivals & meer. Een ideale, laagdrempelige uitstap voor gezinnen, familie- en vriendengroepen! 

 

Info & tickets

Image
Boerengolf

 

 

Of wat dacht je van een spannende match boerengolf, ontspannende volksspelletjes of een muzikale Vertelwandeling met Yves Bondue langs de mooiste plekjes van de Westhoek?

 

Ontdek hier het volledige aanbod

Smullen in Eetcafé 't Folk

Spring zeker eens binnen in Eetcafé 't Folk  en proef er van een heerlijke premium burger en/of een zalig streekbiertje.

 

Menu reserveren

Image
Eetcafé 't Folk tafels
Image
Muziekcentrum Dranouter folk festival

Muziekcentrum Dranouter

In de gezellige club Muziekcentrum Dranouter geniet je in een intieme setting van folkoptredens in de brede zin van het woord: traditionele muziek, roots, americana, singersongwriters, ... 

Daarnaast kan je er terecht voor cursussen, workshops, kinderactiviteiten en muzikale projecten.

 

concertagenda