VACATURE: zakelijk verantwoordelijke

Image
Festival Dranouter droneshot

VACATURE - Zakelijk verantwoordelijke Dranoeter vzw

Heb jij graag alle cijfers in orde, en wil je bijdragen aan een van de boeiendste cultuurorganisaties van de Westhoek dan is deze job iets voor jou!

Dranoeter vzw is een bloeiende non-profit organisatie in de cultuursector met een diversiteit aan initiatieven en vooral gekend van Festival Dranouter. Wij werken met een hart voor muziek en tradities, en streven naar duurzaamheid en inhoudelijke meerwaarde in al onze initiatieven.

  • Je komt terecht in een team van 12 mensen met een positieve en open geest. Je krijgt de kans om zelf je werk te organiseren en werkt samen met diverse collega’s aan verschillende projecten waar je mee inspraak in krijgt.
  • Wij zoeken een kritische teamspeler, met interesse in muziek en cultuur die de zakelijke kant van de werking wil beheren en helpen uitbouwen. Er is een correct loonpakket met enkele extra’s en afhankelijk van je ambities zijn er doorgroeimogelijkheden.
  • Een economische en/of administratieve achtergrond met ervaring in projectbeheer is een absolute meerwaarde.
  • Ons kantoor is gehuisvest in Muziekcentrum Dranouter (Dikkebusstraat 234, 8950 Dranouter) en dus beschik je best over eigen transport. Openbaar vervoer is geen optie hier.
     

Startdatum is in overleg te bepalen (eventueel rekening houdend met opzegtermijn)

Heb je interesse?

Stuur dan je CV en motivatiebrief idealiter voor eind juni naar bavo@festivaldranouter.be en wie weet bouw jij binnenkort mee aan de 50ste editie van Festival Dranouter.