Themabars

Image
hommelhof petanque festival dranouter

Niet enkel de beste live optredens, de tientallen foodtrucks, de strakke DJ-sets en het fijne kinderprogramma maken Festival Dranouter tot een zalig festival. De themabars met hun heerlijk aanbod én randanimatie zorgen ook voor die unieke Festival Dranouter-sfeer. Hieronder lees je wat er te beleven valt in de 8 themabars - inclusief de nieuwe Bar Rouge by Kasteelbier! 

Waar de bars zich bevinden? Daarvoor is er het handige grondplan.

Grondplan

Food & drinks line-up

Image
kasteelbier festival dranouter

Nieuw: Bar Rouge by Kasteelbier

In deze spiksplinternieuwe themabar proef je van twee heerlijk originele fruitbiertjes. Wat dacht je van een Kasteel Rubus Framboise, een volmondig bier met een fijn parelende lichtroze schuimkraag? Of liever een Kasteel Rouge, een unieke blend van Kasteel Donker en gemacereerde kersen? Schol!

En niet onbelangrijk... Deze bar strooit rijkelijk met giveways & DJ's. 

Tip: Download de Festival Dranouter-app & krijg tijdens het festivalweekend updates over het DJ- en animatieprogramma. 

Oxfam Bar

Mag het iets rustiger? Trek naar de Oxfam Bar voor (h)eerlijke fairtrade cocktails / mocktails / thee & koffie. De Clubstage garandeert de perfecte soundtrack.

Image
Oxfam
Image
Bar C

Bar C

Of schuif aan bij Bar C. Je vindt er de lekkerste mocktails op basis van Fuze Tea, en een assortiment aan speciale varianten van Fuze Tea. Plof neer in de ligstoelen of op de houten bankjes & laat het smaken...    
 

Petanque en darts in 't Hommelhof

Op het openluchtterras van 't Hommelhof (i.s.m. Leroy Breweries) geniet je van streekeigen lekkers, waaronder Poperings Hommelbier Cuvée Watou rouge. Leuk extraatje bij deze bar: hier speel je een potje petanque of darts met zicht op de Kemmelberg!

Image
hommelhof petanque
Image
Jupiler Saloon

Jupiler Saloon

Mag het iets sneller? Passeer aan de Jupiler Saloon voor een frisse Jupiler (00), Hoegaarden Rosée of Coca-Cola. Zo ben je zeker op tijd terug voor een subliem optreden in de Chateau van Merol, Bazart, Warhaus of Daan.

Feest bij de Palace Bar

De befaamde Palace-tent is terug te vinden op de Feestzone, tussen de Camping Zone en de grote festivalweide. Dankzij de nieuwe wandelbrug switch je vlot tussen de twee festivalterreinen. Aan de bar bestel je de beste selectie bieren - Jupiler (00), Corona, Hoegaarden Rosée, Guinness, St. Bernardus Tripel) en natuurlijk lekkere frisdranken. 's Morgens ontwaak je er met Silent Yoga, daarna bouwen tal van DJ's op tot stevige afterparty's tot in de vroege uurtjes. Check hier de line-up. 

Image
Festival Dranouter - studenten
Image
Guinness Corner

Bierprinter in Guinness Corner

Ierland en Heuvelland komen samen in de Guiness Corner. De stoere mannen en vrouwen van Guinness brengen hun 'bierprinter' mee. Laat je in deze bar fotograferen & je foto wordt ter plekke 'geprint' op het schuim van jouw Guinness. Vergeet niet om een fotootje op de socials te zwieren. Sláinte!

Bar St. Bernardus

In de bar en op het terras van Bar St. Bernardus valt heel wat te beleven. Je kan er niet alleen terecht voor St. Bernardus Tripel of Prior, maar ook voor tal van DJ-sets! 

Tip: Download de Festival Dranouter-app & krijg tijdens het festivalweekend updates over het DJ- en animatieprogramma. 

Image
St Bernardus Café