Merol

NL
-
Chateau

Charmant, empowerend, een splinternieuw stijlicoon… Merol is het allemaal. Op de grens tussen geniaal en grotesk weet ze met haar catchy Nederlandstalige pop, cheeky teksten, pompende jaren 80 synths en een gezonde dosis humor en zelfspot ieders hart te veroveren.

Ze brak in 2018 door met door haar zelf geproduceerde single ‘Lekker Met De Meiden’, goed voor goud. Daarna volgden hitsingles als ‘Hou Je Bek en Bef Me’, ‘Kerst Met De Fam’ en ‘Vol’. Met ‘Hou Je Bek en Bef Me’ won ze de 3voor12/3FM Song van het Jaar Award. Debuutalbum 'Troostprijs' leverde de superwoman verder een uitverkochte clubtour op door Nederland en België, net als een daverende festivalzomer met shows op o.a. Pukkelpop en Best Kept Secret. In 2021 nam ze de Belgische De Slimste Mens Ter Wereld-kijkers in met haar directe en expliciete zelve.

Momenteel werkt Merol aan een EP waarin ze op zoek gaat naar haar lelijke kanten.  Single 'Kus Me Even' is een lekker voorsmaakje. "Kleur buiten de lijntjes, leg je eigen lat en bewandel je eigen pad" is haar motto. Een vrouw naar ons hart, die Merol. Kom ze deze zomer bewonderen in onze Chateau.

 

KOOP TICKETS

 

Remote video URL
Remote video URL
Image
Merol