Bazart

BE
-
Chateau

De Belgische band Bazart (Mathieu Terryn, Simon Nuytten en Oliver Symons) klom naar de top van de Belpop charts met hun hitsingle "Gold". Hun debuutalbum "Echo" werd platina en gaandeweg verzamelden ze een aantal MIA's. Ze brachten hun tweede album "2" uit in 2018, met onder meer de aanstekelijke single "Grip (Omarm Me)", die in navolging van de singles "Chaos", "Lux" en "Tunnels" naar de top van de hitlijsten steeg.

Live bouwden ze een ijzersterke reputatie op met meerdere uitverkochte Sportpaleis shows, een reeks uitverkochte Ancienne Belgique's en opvallende optredens op festivals als Festival Dranouter 2017, Pukkelpop, Rock Werchter en Pinkpop. Olivers zwoele synths, Simons emotionele backing vocals en Mathieus energie en flair op het podium staan garant voor een ongelooflijk must see optreden.

In 2021 bracht Bazart hun derde album "Onderweg" uit. Met de hitsingle "Denk Maar Niet Aan Morgen", bereikten ze opnieuw de top van de hitlijsten en voegden ze 2 uitverkochte Lotto Arena's toe aan hun palmares. In 2017 lieten ze de Kayam op haar grondvesten daveren, hoog tijd om dat opnieuw te doen met de Chateau!

 

KOOP TICKETS

Remote video URL
Remote video URL
Image
Bazart