Laïs

BE
-
Clubstage

Het begon voor Laïs allemaal bij Festival Dranouter. De dames zongen in 1995 voor enkele leden van de organisatie, die hen - met amper 3 liedjes - onmiddellijk wou programmeren op het eerstvolgende festival. Na een jaartje rijpen, veroverde Laïs in 1996 onmiddellijk de Mainstage. De rest is geschiedenis, net als hun volgende passages in het heuveldorp.

Wat zijn we dus blij dat Laïs (eindelijk) terug is! Na een release-pauze van meer dan 8 jaar, brengt Laïs een nieuwe plaat uit. De bijhorende tournee luidt een nieuw hoofdstuk in voor Jorunn en Nathalie, die als duo verdergaan. Met beide voeten op de grond hebben ze de succesformule van Laïs herontdekt en uitgediept.

Gedragen door hun krachtige stemmen, vervoeren de dames je naar een wereld vol Vlaamse magie, uitheemse ritmes en orientaalse klanken. Jorunn en Nathalie worden op het podium bijgestaan door multi-instrumentaliste Esther Lybeert (The Antler King, ex-Hooverphonic), gitarist Tom Theuns (ex-Ambrozijn) en drummer Roel Poriau (Rumbaristas). De versmelting van de muzikale werelden van deze topmuzikanten en volbloedzangeressen heeft niet meer uitleg nodig. 

Laïs op Festival Dranouter 2023? Sluit je ogen, geniet en dans!

 

koop tickets

Remote video URL
Remote video URL
Image
Laïs