Jam Spot & Instrumentenvestiaire

-
't Hommelhof

Voor wie muzikaal is aangelegd en zelf eens wil optreden op Festival Dranouter 2024, is de gloednieuwe 'Jam Spot' the place to be! De Jam Spot en de bijhorende 'Instrumentenvestiaire' zijn dit jaar de blikvangers bij themabar 't Hommelhof, in samenwerking met Leroy Breweries, één van de 8 themabars van Festival Dranouter 2024.

Oproep: neem je instrument mee naar Dranouter

Een extra dosis samenhorigheidsgevoel op de festivalweide van deze jubileumeditie! Tijdens de beginjaren van het festival vonden er vaak spontane jam sessies plaats op zowel de weide als op de camping. Ook tijdens de laatste edities duiken er jam sessies op in Eetcafé 't Folk of voor de plaatselijke bakker. Muziek brengt mensen samen. Bovendien spelen heel wat Festival Dranouter-gangers zelf een instrument.

Het staat nu al vast: de 'Jam Spot' wordt een schot in de roos! Neem dus zeker je gitaar, accordeon of blokfluit mee naar het festival om in de Jam Spot samen met andere festivalgangers te jammen.

Instrumenten bewaren in de 'Instrumentenvestiaire'

Festivalgangers hoeven zich geen zorgen te maken over hun geliefde instrument: naast de Jam Spot biedt het festival ook een Instrumentenvestiaire aan. 

  • Op deze plek kan je je instrument veilig achterlaten wanneer je de rest van het terrein wil verkennen.
  • Bij het afgeven van je instrument in de vestiaire, vul je een kort document in dat jou registreert als eigenaar.
  • Daarna zorgen de vrijwilligers van de Instrumentenvestiaire voor jouw instrument, zodat jij van een zorgeloos festival geniet.
  • Heb je zin om te jammen, dan haal je eenvoudigweg weer je instrument op
  • Je instrument kan in de Instrumentenvestiaire verblijven tot en met zondag 4/08 na het laatste optreden.

Gastheren Dave & Alistair 

Niemand minder dan Dave & Alistair, de eiige Dranouter-tweeling, is de host van de gloednieuwe Jam Spot. Je (her)kent ze misschien wel van op Festival Dranouter 2023. Deze twee figuren van onze eigenste, populaire straattheateract streven naar 'meer folk op Festival Dranouter'. Met hun aankondiging van het nieuwe podium De Koer en deze Jam Spot, is hun missie alvast geslaagd. Dave & Alistair leveren bij de Jam Spot straattheater af van de bovenste plank. Ambiance gegarandeerd!

Kartje Kilo Festival Dranouter Jam Spot